Privacy policy

Privacyverklaring
Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij waar nodig uw persoonlijke gegevens.
Deze worden door ons verwerkt voor de doeleinden waarvoor we uw gegevens nodig hebben.
Omdat wij net zoals u belang hechten aan deze gegevens, doen wij er dan ook alles aan om ze veilig te bewaren en u op de hoogte te houden waarvoor we uw gegevens wensen te gebruiken.
Indien u hierover vragen hebt of indien er iets niet duidelijk is, neem dan gerust contact op via info@grillaert.com.

Bedrijfsgegevens
Metaalconstructie Grillaert n.v.
Oosterzelestraat 36/01
9230 Wetteren
BTW: 0446395483

Volgende gegevens worden bewaard via het contactformulier op onze website: uw achternaam, voornaam, straatnaam, huisnummer, gemeente, land, telefoonnummer en e-mailadres.

Waarom verzamelen we deze persoonsgegevens van u?
Dit zorgt ervoor dat we weten wie ons via de website probeert te contacteren.
Hierdoor beschikken we over de nodige gegevens om een antwoord te formuleren op uw (offerte aan-)vraag.

Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens?
Wij bewaren uw persoonsgegevens zolang het nodig is om aan de doeleinden van onze verwerkingen te voldoen.

Hoe zorgen wij voor de beveiliging van uw gegevens?
Wij nemen de veiligheid van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Daarom maken wij gebruik van diverse technische en organisatorische maatregelen,
om zo uw gegevens op gepaste wijze te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking.
Zo bewaren wij persoonlijke gegevens die u met ons deelt op computersystemen die beperkte toegang hebben en steeds beveiligd zijn met wachtwoorden.

Geen enkel beveiligingssysteem is gegarandeerd 100% veilig. We kunnen daarom de veiligheid van uw gegevens niet op absolute wijze garanderen.
En aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ongeautoriseerde toegang daartoe. Door onze diensten te gebruiken of door gegevens aan ons te verstrekken langs andere weg,
stemt u ermee in dat we elektronisch met u kunnen communiceren over beveiligings-, privacy- en beheerproblemen in verband met uw gebruik van onze diensten.

Metaalconstructie Grillaert nv kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browsertype of IP-adres, het besturingsprogramma
dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar www.grillaert.com gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons
mogelijk www.grillaert.com permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens.
Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan bovenstaand adres gratis de schriftelijke
mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Hebt u een klacht?
Indien er klachten zijn of indien u het gevoel hebt dat uw rechten geschonden worden, kan u hiervoor steeds terecht bij de Europese Privacycommissie: https://www.privacycommission.be/nl

Bedrijfsgegevens
Metaalconstructie Grillaert n.v.
Oosterzelestraat 36/01
9230 Wetteren
BTW: 0446395483


Deze website maakt gebruik van cookies De website van Grillaert Outdoor gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten